Tarieven

Een intake/kennismakingsgesprek is geheel gratis. De duur van een eerste gesprek is afhankelijk van uw klachten en natuurlijk per persoon verschillend, maar u kunt ongeveer rekenen op 30 minuten.

Elke acupunctuurbehandeling duurt ongeveer 45/60 minuten, de kosten hiervan bedragen  €65,00.


Na afloop van het consult dient u direct te betalen. U krijgt een factuur, deze kan eventueel worden ingediend bij uw zorgverzekeraar.

U kunt hier met de pin betalen.

Vergoedingen:

Qinamiek is aangesloten bij de Zhong, een Nederlandse vereniging voor traditionele Chinese geneeskunde. Mijn praktijk voldoet daarmee aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars.  Voorwaarde voor vergoeding van een acupunctuurbehandeling is wel dat je een aanvullend pakket hebt, waarin Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijze, dan wel natuurgeneeswijzen zijn opgenomen. Of en hoeveel er wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar. Kijk voor de zekerheid even in uw polis om zeker te zijn van een vergoeding, of neem contact op met uw zorgverzekeraar. 

Let op:
Er kan altijd sprake kan zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoedt. Daarom adviseren wij je vóór het begin van de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staanVerwijzing van de huisarts:
Voor een acupunctuurbehandeling of consult voor Chinese kruiden heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.